Novi Indijana Džouns pre 80. rođendana Harisona Forda?

Američki reditelj Stiven Spilberg želi da snimi još jedan nastavak sage o Indijani Džounsu pre nego što Harison Ford zakorači u devetu deceniju.

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 30.11.2015.

20:56

Default images
Foto: Beta / AP

"Nadam se da ću napraviti 'Indijanu Džouns 5', pre nego što Harison Ford napuni 80 godina. Treba reći da ni ja više nisam u cvetu mladosti", izjavio je slavni reditelj u izjavi za RTL.

Prvi film popularne franšize, "Otimači izgubljenog kovčega", u bioskopima se pojavio 1981. godine, a poslednji u nizu - "Indijana Džouns i kraljevstvo kristalen lobanje", datira iz 2008.

Ford, koji je u sva četiri dosadašnja ostvarenja tumačio lik neustrašivog arheologa-istraživača, danas ima 73 godine. Sam Spilberg, pak, ima 68.

Tri godine nakon što su se prvi put pojavile glasine o novom nastavku, studio Lukas film potvrdio je vest o pripremama za peti film o Indijani Džons.

"Ne znam kada će biti realizovan, još nismo počeli sa pisanjem scenarija, ali uveliko razgovaramo o projektu", izjavila je predsednica Lukas filma Kejtlin Kenedi.

I sam Ford je nedavno izjavio da ne bi propustio priliku da zaigra u još jednom filmu o Indijani Džonsu.

"Rado ću opet poneti pohabani stetson šešir (zaštitni znak filmskog arheologa)", kazao je slavni glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: