Spilberg bi odbio režiju “Bond” filma, evo i zašto…

I Spilberg je, kao i mnogi, ljubitelj “Bond” franšize, samo što je, za razliku od većine nas, on proslavljeni reditelj i može da režira šta želi. Međutim, nije uvek bilo tako.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 28.11.2015.

21:47

Default images
Foto: Beta

U razgovoru sa novinarima, povodom promocije najnovijeg filma “Bridge of Spies” Spilberg je priznao da je želeo da režira “Bond” ostvarenje, ali ga je producent Albert “Kabi” Brokoli odbio.

“Kabi Brokoli me je odbio dva ili tri puta. Da me sada pozove s onog sveta i traži od mene da režiram sledeći, morao bih da mu se izvinim i kažem ‘ne’. Imao je prilike! Čak i nakon što sam snimio ‘Jaws’ rekao je ne!”, kaže Spilberg.

Sada, kako stvari stoje, nikada ne bi preuzeo snimanje nekog od “Bond” nastavaka. Razlog je taj, što je veliki obožavalac. “Zaista sam želeo da radim ‘Bond’ film, ali kada sam video šta je Sem Mendez uradio s njim, toliko se divim i poštujem Sema, zajedno sa Denijelom kao tim. Mislim, čoveče, trebalo bi da nastave da snimaju ovakve stvari. Znam da neće, ali bilo bi sjajno imati ‘Bond’-a svake dve godine snimljenog od strane ovog tima”.

Izvor: blockbuster.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: