"Uvod u 6. sezonu 'Igre prestola' biće spektakularan"

Ljubitelji serije “Igra prestola” (Game of Thrones) koji željno iščekuju šestu sezonu, treba da se pripreme za spektakularnu premijeru.

Kultura

Izvor: Yahoo

Subota, 29.08.2015.

12:56

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Džeremi Podesva režirao je kontroverznu epizodu u petoj sezoni u kojoj je Sansu Stark silovao Remzi Bolton, a zadužen je i za prve dve epizode u nastavku.

Hit serija trenutno se snima u Belfastu i na raznim lokacijama širom Španije. Podesva kaže da je pred njim veliki izazov koji je “uzbudljiv, ali i pomalo strašan”.

“Očekivanja su uvek visoka kad je reč o početku sezone, a zahtevno je i ispratiti sve likove”, rekao je on za Yahoo! TV. “Ono što je dobro je to što u ovoj sezoni ima vrlo malo praznog hoda. Ona počinje ‘šokom’ i odmah vam uliva uzbuđenje”.

Podesva zna da mnogo toga zavisi od njega, budući da će sezona u mnogome odstupati od knjiga “Pesme leda i vatre” Džordža R.R. Martina, po kojima je serija snimana.

“Ljubitelji su izuzetno zainteresovani za to gde nas serija vodi, a to me čini i nervoznim i uzbuđenim”, kaže on. “Bilo je mnogo odstupanja od originalne priče u poslednjih nekoliko sezona i mislim da je publika spremna da ide potpuno van knjiga. Mislim da će svi biti zadovoljni”.

Nažalost, Podesva nije otkrio sudbinu Džona Snoua, ali je naglasio da se priča kreće “ubrzano napred” i to na “velikim i skupim setovima”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: