Mel Gibson snima novi film u Australiji

Nakon duže pauze, pošto nije ništa režirao od filma "Apokalipto" 2006. godine, Mel Gibson je ponovo uzeo kameru u ruke - u Australiji.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 30.07.2015.

13:53

Default images
Foto: Beta / AP

Američki glumac i reditelj je u Australiji gde će u septembru početi sa snimanjem drame "Hacksaw Rodge", istinite priče o prigovaraču savesti, vojnom lekaru Dezmondu T. Dosu, pripadniku crkve Adventista sedmog dana, kog je americka vojska više puta odlikovala jer je spasao 75 vojnika tokom bitke kod Okinave, u Drugom svetskom ratu.

Gibson, koji je odrastao u Sidneju, gde je njegova porodica došla iz SAD-a kada mu je bilo 12 godina, rekao je da se jako raduje što će raditi u Australiji.

"Drago mi je što sam ponovo ovde, što ponovo ovde radim, što srećem ljude s kojima sam se godinama družio", rekao je slavni Oskarovac u izjavi za AFP.

"Ne mogu da zamislim bolje mesto za snimanje ovog filma nego što je Sidnej i Novi Južni Vels, gde sam imao sreće da odrastem i da započnem karijeru", dodao je on.

U filmu, čije će snimanje trajati do druge polovine 2016, igraju Endru Garfild, Vins Von i Sem Vortington.

"Napravićemo prvoklasni film ovde", poručio je Gibson koji je u Australiji započeo glumačku karijeru i stekao svetsku slavu ulogom u legendarnom akcionom trileru "Pobesneli Maks" iz 1979. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: