Tri pitanja za Toma Hardija, novog Pobesnelog Maksa

"Pobesneli Maks: Autoput besa", četvrti film u serijalu smeštenom u distopijsku budućnost i prvi sa Tomom Hardijem u ulozi drumskog pravednika, koja je pre tri decenije proslavila Mela Gibsona, biće prikazan danas u Kanu van takmičarskog programa.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 14.05.2015.

18:34

Default images
YouTube Printscreen

Na konferenciji za novinare koja je tim povodom održana, 37-godišnji britanski glumac odgovarao je na pitanja novinara.

Upitan da li je osećao pritisak zbog toga što je nasledio ulogu od Gibsona, Hardi je rekao da je u početku bio toliko uzbuđen što ga je reditelj filma, Džordž Miler, izabrao da nije razmišljao o tome.

"Ubrzo sam, međutim, shvatio koliki je to pritisak jer, ako dobro razmislite, Mel Gibson je još uvek Pobesneli Maks!", naveo je on.

Na pitanje da li je bio ljubitelj sage, Hardi je odgovorio da je kao dete gledao jedan od filmova franšize,ali da nije najbolje shvatio o čemu se radi u priči.

"Kao tinejdžer počeo sam da se interesujem za ratne filmove, posebno za one o Vijetnamu. Tada sam se upoznao i sa sagom o Pobesnelom Maksu", ispričao je glumac.

S obzirom na brojne akcione scene u "Autoputu besa", novinari su želeli da saznaju da li je Hardi morao da ima poseban trening.

"Džordž me je angažovao jer volim ragbi. Bio je impesioniran. Imao sam naročitu sreću što sam sarađivao sa izvanrednim kaskaderom Džejkobom Tomurijem, koji je bio moj dubler u filmu. Snimanje je bilo zaista teško,ali je to bilo ujedno i sjajno iskustvo posebno zahvaljujući Šarliz Teron koja je ne samo lepa već i jako talentovana glumica", kazao je Hardi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: