Serija “Mesto zločina” se završava nakon 15 sezona

Američka TV mreža CBS potvrdila je da će se njena dugogodišnja serija "Mesto zločina: Las Vegas" završiti ove godine, posle 15 sezona emitovanja.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 14.05.2015.

17:45

Default images
YouTube Printscreen

Popularna priča o grupi forenzičara, koja uz pomoć najsavremenije tehnologije pronalazi važne dokaze na neočekivanim i bizarnim mestima, biće krunisana dvosatnim TV filmom.

Serija, koju je producirao Džeri Brukhajmer, počela je da se prikazuje 2000, i imala je tri spin-ofa - Istražitelji iz Majamija, Mesto zločina: Njujork i odnedavno CSI:sajber.

Jedna od najzapaženijih bila je dvosatna epizoda pod naslovom "Ozbiljna opasnost" (Grave Danger) koju je kreirao i režirao Kventin Tarantino.

Kako prenosi Gardijan, u seriji su gostovali, između ostalih, Tejlor Svift, Džastin Biber i Čarli Šin.

Kuća CBS je najavila da će se u završnoj epizodi ili TV filmu glumci iz prvobitne postave Vilijam Petersen i Mardž Helgenberger vratiti kao Gil Grisom i Ketrin Vilouz.

"Serija je bila vrlo bitna mreži. Bila je jedna od emisija koja je pomogla da se preokrene naš pravac i drago nam je da možemo da je završimo u pravom maniru", rekla je Keli Kal iz CBS-a i obećala "epski" završetak serije koji će se emitovati 27. septembra.

Ljubitelji serije će moći da se uteše vešću da će se snimati druga sezona "CSI:sajber" čija je radnja smeštena u američkoj vojnoj bazi Kvantiko, sa Patrišom Arket u glavnoj ulozi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: