"Novi 'Dosije X' biće kao šestočasovni film"

Ljubitelji “Dosijea X” imaće priliku da gledaju još jednu sezonu serije, koja će zapravo više podsećati na šestočasovni film, kaže Dejvid Duhovni.

Kultura

Izvor: Independent

Četvrtak, 30.04.2015.

12:42

Default images
Beta / Evan Agostini/Invision/AP

Glumac koji igra FBI agenta Foksa Moldera kaže da je i sam bio iznenađen kada je čuo za snimanje novih epizoda, jer je pretpostavljao da će se snimati film.

Zbog drugih obaveza, ekipa “Dosijea X” nije mogla da snima klasičnu sezonu od 25 epizoda, ali Duhovni kaže da mu ova “skraćena” verzija odgovara.

“Razmišljali smo: ‘Nemamo ništa protiv da radimo seriju, ako ne bude cela sezona. Mogli bismo da napravimo nešto poput šestočasovnog filma”, rekao je on za Hollywood Reporter.

Dodao je da Fox nije želeo da snima još jedan film, budući da je drugi deo bio veoma loše ocenjen.

“Biće to ista serija. Naravno, očigledno će se odvijati u drugo vreme i likovi će biti stariji i sve ostalo što se prirodno menja će se promeniti”, rekao je Duhovni.

Snimanje “Dosijea X” treba da počne ovog leta, a očekuje se da će prva epizoda biti emitovana sledeće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Podeli: