Star Wars 7 donosi smrt jednog od glavnih likova?

U moru glasina o sedmoj epizodi "Ratova zvezda" izdvojila se jedna koja bi mogla da dosta potrese ljubitelje serijala - jedan od glavnih likova iz Star Wars univerzuma će navodno biti ubijen.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 19.02.2015.

11:48

Default images
Foto: Beta, AP

Kako piše "Independent", informacija je prvo objavljena na "uglavnom pouzdanom" sajtu makingstarwars.net, a bavi se detaljnim opisom scene u kojoj navodno gine jedan od glavnih likova iz serijala.

Urednik sajta kaže da je scena "već snimljena" i da je detalje saznao od "poverljivog izvora, jednog od statista, koji je ranije pružao informacije koje su se ispostavile kao tačne".

"Danas se sve menja, od danas verujem da je ovo istina. Izvor nije pokazao da je kredibilan jednom ili dva puta, već stotine puta", navodi urednik sajta.

Nakon ove objave, po internetu su počele da se šire glasine o toj navodnoj sceni, kao i o tome da li lik zaista gine "ili se prosto ne pojavljuje do kraja filma".

Uskoro su se i na drugim mestima pojavile takođe "proverene informacije" o toj sceni, a u zavisnosti od izvora razlikuje se njen opis, njeni akteri i sam ishod.

Doduše, sve zvuči kao nešto što je namerno iscurelo sa seta, a ceo opis ostavlja toliko nedoumica da je sasvim moguće da niko u stvari i ne gine.

Prosudite sami, ako želite:

* SPOILER - NE ČITAJTE DALJE OVAJ TEKST, JER BI MOGAO DA OTKRIJE DETALJE IZ FILMA I POKVARI VAM UŽITAK *
* SPOILER - NE ČITAJTE DALJE OVAJ TEKST, JER BI MOGAO DA OTKRIJE DETALJE IZ FILMA I POKVARI VAM UŽITAK *

Navodno, u sceni pri kraju filma "Star Wars: The Force Awakens" u jednom zamku (skrovištu glavnog zlikovca?) dolazi do sukoba u kome učestvuju Han Solo i glavni negativac Kajlo Ren, a tu su i Čubaka i trio koji znamo iz trejlera Fin, Rej i droid BB-8. Navodno Kajlo Ren savlada Soloa, Čubaka ispušta krik, Kajlo Ren beži, a zatim zamak eksplodira i svi (osim Hana) beže u Milenijum Falkon. Solo se nakon te scene više ne pojavljuje u filmu.

Neki izvori navode da se u sceni pojavljuje i Luk Skajvoker, a neki čak i da je on odgovor za sudbinu svog prijatelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: