"Spasi nas od zla" u bioskopima

Mračna detektivska priča "Spasi nas od zla", reditelja Skota Deriksona, od 10. jula prikazuje se u domaćim bioskopima.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 11.07.2014.

13:37

Default images

U filmu “Spasi nas od zla“ njujorški policajac Ralf Sarči (Erik Bana) počinje da se bori sa svojim ličnim problemima i pitanjima, dok istražuje uznemirujući, brutalan i neobjašnjiv zločin.

Kako bi se izborio sa zastrašujućom demonskom silom, koja zaposeda i teroriše ceo grad, udružuje se sa nekonvencionalnim sveštenikom (Edgar Ramirez), obučenim za slučajeve isterivanja đavola.

Film je zapravo urađen po istinitom događaju, prema u knjizi uobličenim zvaničnim izveštajima narednika njujorške policije Ralfa Sarčija. “Za vreme pre-produkcije, dok smo se pripremali za film”, navodi Bana. “Imao sam uvid u neke materijale i snimke vezane za egzorcizam, što je s jedne strane bilo fantastično, veoma interesantno i užasno strašno. To nisu materijali za javnost i dok sam to gledao, osećanja su mi bila pomešana. Jedan snimak je imao poseban uticaj na mene. Posle toga mi je bilo teško da zaspim i jedno nedelju dana bio sam sam i nisam izlazio iz sobe.”

Ukoliko ste i vi ljubitelj mračnih detektivskih priča, B92 i Tuck Vision poklanjaju vam 3x2 karte za projekciju filma “Spasi nas od zla” (petak 11. jul, 22.30h, Tuckwood).

Prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime i prezime i broj kontakt telefona, a u subjektu poruke obavezno upišite SPASI NAS OD ZLA.

Dobitnici će biti obavešteni putem mejla, a karte se preuzimaju 10 minuta pre početka projekcije na blagajni bioskopa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: