Večeras zatvaranje Sinema Sitija

Sedmi internacionalni filmski festival Cinema City biće zatvoren večeras u Areni sinepleks u Novom Sadu dodelom nagrada, nakon čega će biti prikazan film "Loša kosa" Marijane Rondon, pobednika festivala u San Sebastijanu.

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 29.06.2014.

15:37

Default images

Ovogodišnji Gran pri festivala za najbolji film u takmičarskoj selekciji Nacionalna klasa osvojilo je ostvarenje "Neposlušni", rediteljski prvenac Mine Đukić.

Nagrada Ibis za najbolji film u takmičarskoj selekciji Up to 10.000 Bucks dodeljuje se filmu "Ulični psi" koji potpisuje indijski reditelj Atanu Muherdži, a za najbolji film novog takmičarskog programa Fresh Danube Films proglašen je "Besplatan ulaz" u režiji Ivon Kerekđarto.

Poslednje večeri Festivala nastupiće grupa Love Hunters na Amstel Open Airu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: