Ko je dobio ulogu u novim Ratovima zvezda?

Uz stare heroje poput Harisona Forda, Keri Fišer i Marka Hamila, u novom nastavku serijala “Ratovi zvezda” igraće i brojni mladi glumci, a producenti filma i reditelj Džej Džej Abrams kompletirali su listu 29. aprila.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 29.04.2014.

19:44

Default images

Glumci Džon Bojega (24: Live Another Day), Dejzi Ridli (Blue Season), Adam Drajver (Girls), Oskar Ajzek (Inside Llewyn Davis), Endi Serkis (Rise of the Planet of the Apes), Domnl Glison (filmovi o Hariju Poteru) i Maks fon Sidou (The Seventh Seal) biće glavne zvezde novog filma “Ratovi zvezda”, najavljeno je na zvaničnom sajtu.

-- Pročitajte i Kako će izgledati “Ratovi zvezda”? --

Oni će se pridružiti Fordu, Fišer, Hamilu kao i Entoniju Danijelsu, Piteru Mejhjuu i Keniju Bejkeru koji su igrali u prošlim filmovima. Još uvek nije saopšteno ko će dobiti koju ulogu.

Okupljanje cele ekipe zabeleženo je i fotografijom koja je postavljena na zvaničnoj fejsbuk stranici filma “Ratovi zvezda”.
“Veoma smo uzbuđeno što konačno sa vama možemo da podelimo spisak svih glumaca filma ‘Ratovi zvezda: Epizoda VII’. Uzbudljivo je i nestvarno gledati naše stare junake i nova lica okupljena na jednom mestu sa ciljem da ponovo ožive poznati svet”, izjavio je reditelj filma Džej Džej Abrams.

-- Pročitajte i “Ratovi zvezda” se vraćaju korenima --

On je dodao da snimanje filma počinje kroz nekoliko sedmica, dok je premijera zakazana za 18. decembar 2015.

Abrams je na scenariju radio zajedno sa Lorensom Kasdanom, dok su u producentskom timu uz reditelja i Ketlin Kenedi i Brajan Berk. Muziku će ponovo komponovati legendarni Džon Vilijams. Biće to prvi film iz sage "Ratovi zvezda" koji će se snimati pod okriljem kompanije Volta Dizni.

U čast proslave praznika, Svetskog dana Ratova zvezda, ekipa filma i svi obožavaoci primili su specijalnu poruku iz svemira, direktno od NASA-e, koju možete i vi pogledati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: