Skeč sa Delbojem, Rodnijem i Bekamom

Dejvid Bekam kaže da je ispunio svoj san snimivši skeč rame uz rame sa zvezdama "Mućki" Dejvidom Džejsonom i Nikolasom Lindharstom.

Daily Mail
Podeli

Skeč, koji su osmislili Džim i Den Salivan, sinovi pokojnog tvorca "Mućki" Džona Salivana, snimljen je u svrhu prikupljanja dobrotvorne pomoći, a biće premijerno prikazan u petak na britanskom BBC1 kanalu.

Inače, producenti su jedan njegov deo objavili na mreži YouTube.

Ovo će biti prvi emitovani skeč sa Delbojem i Rodnijem, od smrti pisca Džona Salivana, koji je umro 2011. godine od virusne upale pluća.

Spekuliše se da će kasnije ove godine biti snimljena i jedna epizoda "Mućki", u kojoj će se takođe pojaviti Dejvid Bekam.

Serija "Mućke" je jedna od omiljenih engleskih humorističkih serija svih vremena, ali je Dejvid Džejson prilikom promovisanja u "sera" rekao da Kraljica nije imala pojma ko je on.

"Prisonila je mač na moje rame i pitala me je šta radim, a ja sam joj odgovorio da završavam božićni specijal "Mućki. To kod nje nije izazvalo nikakvu reakciju, dobio sam prazan pogled", rekao je glumac.

Srećom, televizija je od njega, kao i od ostalih glumaca u seriji u javnosti načinila mnogo poznatije ličnosti, pa kada ga ljudi primete na ulici neretko ga pozdravljaju čuvenim replikama iz serije "lovely jubbly" ili "you plonker".

Kako je bilo u koži Delboja?
"Rodni": U današnjem svetu niko ne bi pravio Mućke
"Mućke" se vraćaju na male ekrane
Umro Rodžer Lojd-Pek, Triger iz "Mućki"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 52 idi na stranu