"Zaleđeno kraljevstvo" najbolji crtani film u 2013.

Diznijev mjuzikl "Zaleđeno kraljevstvo" (Frozen) proglašen je za najbolji animirani film na svečanoj dodeli Eni nagrada koja je održana u Los Anđelesu.

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 03.02.2014.

17:56

Default images

Kako prenosi BBC, 3D film, koji je nominovan za dva Oskara i dobio Zlatni globus prošlog meseca, osvojio je još četiri Eni nagrade - za muziku, produkciju dizajna, režiju i najbolji pozajmljeni glas, priznanje koje je pripalo Džošu Gadu za ulogu Olafa Sneška belića.

Za nagradu Eni za najbolji animirani film bila su nominovana i ostvarenja "Grozan ja 2", "Pećinska porodica Kruds", "Ernest i Selestina", "Pismo Momi", "Univerzitet za monstrume" i "Vetar se diže".

Nagrade se dodeljuju u 23 kategorije, za film, televiziju i reklamu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: