Igra prestola: 15 novih tragova (FOTO)

U susret aprilskoj premijeri četvrte sezone popularne serije “Igra prestola”, HBO je objavio petnaest novih fotografija koje vam možda mogu poslužiti kao tragovi za otkrivanje onoga što nas čeka u novim epizodama.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 31.01.2014.

15:26

Default images

Četvrta sezona pokriće najvećim delom knjigu “Oluja mačeva – deo drugi: Krv i zlato”, a odlomak iz te knjige, koju je kod nas objavila “Laguna”, možete pročitati OVDE.

Oni junaci koji imaju sreću na svojoj strani, uspinjaće se ka vrhu, grabeći svu moć pred sobom, dok će se oni manje srećni boriti za opstanak.

Tvorci serije, podržani od strane pisca Džordža R.R. Martina, poručili su ranije gledaocima da se spreme za brojna iznenađenja, jer će deset narednih epizoda doneti brojne preokrete i neočekivane rasplete.

Fanovi serije moraće ipak da se strpe do početka aprila, kada će prva epizoda nove, četvrte sezone, biti prikazana na HBO kanalima. I publika u regionu biće u prilici da, samo dan nakon američke, pogleda nove epizode na HBO Adria kanalu, pa je tako premijera prve epizode zakazana za 7. april.

Do tada možete pogledati kako je izgledao rad na snimanju četvrte sezone, pa čak i da saznate neke od detalja onoga što ćemo gledati.

A za one sa detektivskim duhom, evo novih fotografija, pa neka igre tumačenja počnu!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: