"Kad ljubav zakasni" premijerno 3. januara

Premijera filma Ivana Stefanovića "Kad ljubav zakasni" desiće se 3. januara u Beogradu u Sava centru, a 4. januara će film moći da vidi i publika u Novom Sadu u bioskopu Arena Cineplexx.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.12.2013.

18:59

Default images

Ženidba uspešnog mladog advokata, najpoželjnijeg neženje malog grada , sa nepoznatom Beograđankom izaziva veliko interesovanje i razne komentare. Međutim, niko i ne sluti da se iza prividne slike idilične ljubavi i braćne sreće krije velika drama mladog para.
Miloš Biković i Brankica Sebastijanović u uzbudljivoj romantičnoj priči o potrazi za pravom ljubavi i onda kada se čini da je to nemoguće.

Reditelj Ivan Stefanović o flimu kaže:

"Film “Kad ljubav zakasni“ je nastao po romanu „Samac u braku“ Milice Jakovljeić, Mir-Jam. To je romantična melodrama čija se radnja odvija u Srbiji tridesetih godina prošlog veka".

"Priča se dešava u malom mestu u unutrašnjosti, kao što je i slučaj sa većinom klasičnih romana i drama naše književnosti. Život u unutrašnjosti najbolje oslikava naš mentalitet i naši gledaoci se sa time lako poistovećuju. Izbor Sremskih Karlovaca za snimanje je prirodan izbor jer to mesto koje arhitekturom i izgledom najbolje oslikava to doba".

"Delikatan odnos između glavnih junaka, u kome se smenjuju ljubav i mržnja, omogućio nam je da ispričamo veoma zanimljivu ljubavnu priču sa puno zanimljivih i neočekivanih obrta i dosta humora".

U filmu Igraju:

Miloš Biković, Brankica Sebastijanović, Dušanka Stojanović Glid, Nikola Ranđelović, Sunčica Milanović, Jovana Stojiljković, Jelisaveta Karadžić, Marijana Andrić, Uroš Jakovljević, Milena Vasić, Bojana Kovačević, Igor Pervić, Mrđan Ognjanović, Bogdan Bogdanović, Milo Lekić, Marija Jovanović, Vanja Milačić, Mateja Živković, Nataša Vlahović

Autorska ekipa
Zoran Janković producent
Ivan Stefanović reditelj
Milena Depolo scenarista
Slobodan Terzić umetnički direktor
Miloš Spasojević direktor fotografije
Petar Putnković montažer
Nemanja Mosurović kompozitor
Dejan Anđelković scenograf
Ivanka Krstović kostimograf
Velibor Hajduković dizajn zvuka

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: