"Tor - Mračni svet" stiže 6. novembra

Film "Tor - Mračni svet" u režiji Alena Tejlora biće premijerno prikazan 6. novembra u bioskopu "Sinepleks" (Delta siti), najavio je danas distributer "Taramaunt".

Kultura

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 31.10.2013.

18:09

Default images

Priča je zasnovana na popularnom Marvelovom strip serijalu, a u glavnim ulogama su ponovo Kris Hemsvort kao Tor i Natali Portman (Džejn Foster), Tom Hidlston (Loki), Stelan Skarsgard (Selvig).

Tu su i Idris Elba (Hajmdal), Kristofer Eklston (Malekit), Ket Denings (Darsi), Rej Stivenson (Volstag), Zakari Levi (Fandral), Rene Ruso (kraljica Friga) i oskarovac Entoni Hopkins u ulozi Odina.

U filmu "Tor - Mračni svet" nastavlja se Torova avantura koji se bori da spasi Zemlju i Devet kraljevstava od mračnog neprijatelja, starijeg od univerzuma.

Tor će se boriti za uspostavljanje reda u kosmosu, ali drevna rasa predvođena osvetnički nastrojenim Malekitima vraća se s namerom da ceo svet vrati u tamu.

Suočen s neprijateljem kome čak ni Odin ni Asgard ne mogu da se odupru, Tor će morati da se upusti na dosad najopasnije putovanje i da se udruži sa prevrtljivim Lokijem da bi spasio ne samo one koje voli, već i ceo svet.

Film će biti na redovnom repertoaru domaćih bioskopa od 7. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: