Tinto Bras sprema film o Berluskoniju

Italijanski reditelj erotskih filmova Tinto Bras, rekao je novinarima na Filmskom festivalu u Veneciji da planira da snimi film o zabavljačicama nekadašnjeg premijera Silvija Berluskonija.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 31.08.2013.

16:24

Default images

"Želim da napravim film o Berluskoniju, imam i naziv ''Hvala ti, tatice''", rekao je Bras, misleći na Berluskonijev nadimak kojim su ga zabavljačice oslovljavale kada su ga posećivale u njegovoj vili.

Bras, najpoznatiji po svojoj erotskoj drami "All Ladies Do It" i brutalnom kultnom filmu "Kaligula", došao je u Veneciju kako bi promovisao dokumentarac o svom životu "Intintobrass", prenosi AFP.

Berluskoni (76), koji je demantovao da je unajmljivao poslovnu pratnju i održavao lascivne žurke, proglašen je krivim u junu da je plaćao za usluge 17-godišnjoj prostitutki poznatijoj kao "Rubi kradljivica srca".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: