Pogledajte izbrisane scene iz "Igre Prestola"

Četvrta sezona popularne HBO serjie "Igra prestola" počeće sa prikazivanjem na proleće 2014. godine, a na internetu su se upravo pojavile 3 izbrisane scene koje se nisu našle ni u jednoj epizodi u upravo završenoj trećoj sezoni.

Kultura

Izvor: Izvor: NME

Ponedeljak, 19.08.2013.

15:59

Default images

Scene koje nisu iskorišćene ni u jednoj od epizoda u trećoj sezoni serije "Igra prestola" pojavile su se na kanalu Jutjub, a naći će se i na blu-rej disku koji će biti objavljen u februaru 2014. godine i trebelo bi da prethodi početku prikazivanja četvrte sezone.

Prikazivanje treće sezone "Igre prestola" završeno je u junu nakon čega je u Severnoj Irskoj počelo snimanje četvrte sezone. Nova sezona će biti sastavljena od još 10 epizoda i publici će predstaviti novi lik pod imenom "Red Viper", koga će tumačiti čileanski glumac Pedro Paskal.

U međuvremenu koautor televizijskog "Šerloka Holmsa" Mark Getis se takođe pridružio glumačkoj ekipi i tumačiće jednu od uloga, o kojoj se za sada ne znaju nikakvi detalji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: