Nova sezona "24 sata" ipak stiže ranije

Nova sezona popularne serije "24 sata" će početi da se emituje u aprilu sledeće godine, ranije nego što je to bilo planirano, saopštila je televizija Foks.

Kultura

Izvor: Izvor: NME

Sreda, 31.07.2013.

19:38

Default images

Nova sezona serije u kojoj glavnu ulogu igra glumac Kifer Saterlend imaće ukupno 12 epizoda i zvaće se 24: Live Another Day", saopštio je Hauard Gordon producent serije.

Prvobitno je bilo planirano da emitovanje serije počne na leto sledeće godine ali je Gordon izjavio:

"Počeli smo snimanje u januaru, nastavili u maju, početak emitovanja serije biće u aprilu sledeće godine."

Za vreme svog originalnog prikazivanja između 2001. i 2010. godine serija je bila poznata po svom originalnom metodu "pripovedanja u realnom vremenu", sa ukupno 24 epizode u svakoj sezoni koje su pokrivale 24 sata u životu Džeka Bauera, koga igra Kifer Saterlend.

Objašnjavajući kako će nova sezona serije biti nabijena tempom i događajima Gordon je rekao: "Koristićemo mogućnost vremena, radnja će obuhvatati 12 sati u toku dana, ali ćemo koristiti mogućnost da možemo ići od 7 do 9 sati.

On je takođe govorio i o mogućnosti da se u seriju vrati lik Kloe O'Brajen koji je u seriji tumačila glumica Meri Lin Rajskab: "Jako bih to voleo, kao obožavalac serije stvarno se nadam da će i biti tako, ali smo sada na samom početku snimanja i celog projekta, videćemo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: