Vodimo vas na “Vulverin 3D” u Beogradu i Nišu

Novi nastavak filmskog serijala “X-Men” o poznatom junaku Vulverinu prikazuje se od 25. jula u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Ako ga niste gledali do sada - sada je vaš trenutak.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 31.07.2013.

11:52

Default images

B92 i MegaCom Film poklanjaju vam 25x2 karte za projekciju filma "Vulverin 3D" u ponedeljak 5. avgusta i to u Domu sindikata Beograda u 20.15h i "Vilinom Gradu" u Nišu u 20h. Prijavite se na art@b92.net, ostavite ime i prezime i broj kontakt telefona, a u subjektu poruke obavezno upišite VULVERIN 3D i grad u kojem želite da gledate film, znači Beograd ili Niš.

Hju Džekmen ponovo igra najpoznatijeg "X-Men" junaka, neuništivog Vulverina. Film je zasnovan na strip-izdanju Frenka Milera i Krisa Klermona iz 1982. godine, a reditelj je Džejms Mangold (Hod po ivici, Neprilagođena, Identitet), dok su scenario pisali Oskarom nagrađeni Kristofer Mekveri (Dežurni krivci), scenarista Mark Bombak (Totalni opoziv) i Skot Frenk (Suvišni izveštaj).

“Film govori o heroju koji je izgubio razlog zbog kojeg je postao heroj. Kada sam prvi put pročitao strip i pomislio o scenariju za film, napisao sam poruku: ‘Svi koje volim će umreti.’ Postavio sam sebi zadatak da snimim film o tome. Logan je neko ko je došao do trenutka kada oseća da će svi koje voli jednom da nestanu. Tu počinje njegova priča”, kazao je reditelj Mangold u intervjuu koji možete pročitati na našem sajtu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: