Supermen i Betmen zajedno na filmu

Supermen i Betmen, dva najveća strip heroja, udružiće snage protiv sile zla u novom filmu, najavio je 20. jula Zak Snajder na festivalu "Comic Con" koji u San Dijegu.

Kultura

Izvor: Tanjug

Nedelja, 21.07.2013.

12:45

Default images

Ulogu Supermena bi trebalo da reprizira Britanac Henri Kavil, zvezda najnovijeg nastavka popularne franšize, dok se još ne zna ko će glumiti Betmena, budući da je Kristijan Bejl definitivno "okačio o klin" svoj ogrtač posle prošlogodišnjeg filma "Mračni vitez".

Udruživanje dvojice superheroja mnogi su protumačili kao pokušaj studija Vorner bros da ponovi rekordnu zaradu sa megahitom "Osvetnici" iz 2012.

"Veoma sam uzbuđen što ću ponovo raditi sa Henrijem Kavilom u svetu koji smo stvorili, i ne mogu da dočekam da proširim priču u sledećem poglavlju", kazao je u subotu Snajder, reditelj ovogodišnjeg blokbastera "Čovek od čelika".

On je sa glumcem Kavilom bio jedan od gostiju festivala "Comic Con" na kojem se svake godine u kalifornijskom gradu San Dijegu okupljaju ljubitelji naučne fantastike, stripova, video igara i SF serija.
Beta/AP
Snajder je za list "Varajeti" rekao da je "imati zajedno Supermena i Betmena, dvojicu najvećih superheroja u svetu, nešto veće od mitologije".

"Supermen i Betmen zajedno na velikom platnu je ostvarenje sna za fanove stripa širom sveta", istakla je predstavnica Vorner brosa, dodajući da će snimanje filma početi iduće godine, a da će u bioskope ući na leto 2015.

Iako nije osvojio kritiku, film "Čovek od čelika" je ostvario veliki uspeh na blagajnama, zaradivši više od 600 miliona dolara za samo mesec dana prikazivanja.

S druge strane "Uspon mračnog viteza" (The Dark Knight Rises) dobio je prošle godine sve pohvale kritičara, ali je i zaradio više od jedne milijarde dolara.

Film "Osvetnici", u kojem su se na okupu našli strip junaci Ajron Men, Tor, Kapetan Amerika i Hulk, inkasirao je rekordnih 1,5 milijarde dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: