Stiže četvrti deo filma "Men In Black"

Kompanija Soni unajmila je Orena Uziela da napiše scenario za četvrti dio SF komedije "Men In Black".

Kultura

Izvor: B92

Nedelja, 05.05.2013.

10:30

Default images

Vesti o pripremama novog filma je prvi javio portal "TheWrap", a trenutno nema drugih detalja o filmu osim da će Vil Smit i Tomi Li Džons ponoviti svoje uloge.

"Kada me ljudi pitaju o nastavku, obično kažem 'hajde da prvo završimo jedan film'. Videćemo. Film bi mogao da se odvija i u svemiru“, izjavio je reditelj Beri Sonenfeld, koji je režirao sva tri prethodna filma. Sonenfeld je najavio da bi Ema Tompson, koja je glumila šeficu MIB u trećem filmu, mogla da ima veliku ulogu u četvrtom delu.

"Mislim da je glavni razlog snimanja nastavka upravo Ema. Ona se pojavljuje samo na početku trećeg filma, ali je fantastična“, rekao je Sonennfeld.

"Men in Black 3" zaradio je samo 179 miliona dolara na američkom boks ofisu, ali je zato bio pravi hit na međunarodnom, sa zarađenih 445 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: