Najnoviji trejler za "Zvezdane staze"

Najnovinji trejler iz filma "Star Trek: Into Darkness" upravo je pušten u javnost, a u njemu se po prvi put pojavljuje i glavni negativac koga tumači mladi englesku glumac Benedikt Kemberbeč.

Kultura

Izvor: Izvor: NME

Utorak, 30.04.2013.

15:42

Default images

U 80 sekundi najnovijeg video klipa filma režisera Džej Džej Abramsa, preovlađuje napetost i prepirka između kapetana Kirka koga igra Kris Pajn i misterioznog zlikovca koga igra mladi engleski glumac Benedikt Kamberbeč, publici najpoznatiji po televizijskojo ulozi Šerloka Holmsa.

"Jedini razlog što si živ je to što sam ja to dopustio, zato umukni" kaže Kirk svom rivalu, iako ga ovaj nije poslušao.

Film "Staar Trek into Darkness" režirao je Džej Džej Abrams, koji je u decembru nagovestio kakav je lik zlikovca koji tumači Kamberbeč. "Zove se Džon Herison i običan je momak. To je ono što ga čini toliko jezivim, izgleda kao sasvim prosečan momak i radi za organizaciju pod imenom "Starfleet" od koje će se u jenom trenutku odmetnuti jer zapravo ima tajni plan".

Do sada je u javnost pušteno nekoliko trejlera za "Star Trek: Into Darkness", ali je ovo prvi u kome se pojavljuje lik koga igra Kamberbeč. Pored njega i Keisa Pajna koji tumači ulogu kapetana Kirka u filmu uloge imaju i Zakari Kvinto kao doktor Spok, Sajmon Peg igra Skotija, a glumica Zoe Saldana igra Njiotu.

Film će svoju svetsku premijeru imati u Engleskoj 9. maja, nedelju dana nego što je to bilo prvobitno planirano. U međuvremenu Abrams je izjavio da će režirati i sledeći nastavak "Zvezdanih Staza", iako je od kompanije "Dizni" angažovan na novom filmu iz serijala "Ratovi zvezda" koji bi trebalo da se pojavi u bioskopima u 2015. godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: