Lori: Doktor Haus je bio noćna mora

Popularni britanski glumac Hju Lori izjavio je da mu je uloga doktora Hausa u istoimenoj američkoj seriji bila "noćna mora" iako je zahvaljujući njoj postao najplaćeniji TV glumac.

Kultura

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 30.04.2013.

09:58

Default images

53-godišnji Lori dobio je dva Zlatna globusa za ulogu namćorastog dr Gregorija Hausa i zarađivao je 250.000 funti (nešto manje od 300.000€) po epizodi. U intervjuu "Radio Tajmsu", Lori je svoj veliku uspeh nazvao "zlatnim kavezom" i rekao da je nekada čeznuo da doživi nesreću kako bi dobio nekoliko slobodnih dana.

"Sa ove distance sve deluje apsurdno i smešno. Šta sam radio osim što sam glumatao i pričao priče sa grupom finih ljudi? Šta je to toliko strašno? Ali rutina iz dana u dan pretvorila se u noćnu moru", rekao je glumac. Serija "Haus" završena je prošle godine, a emitovala se od 2004. do 2012.

Hju Lori ovih dana je opet "u ullozi" muzičara i promoviše svoj drugi studijski album "Didn't It Rain", koji će se u prodaji pojaviti 6. maja. Kao i slučaju prvenca "Let Them Talk", Hju Lori svira i peva američke bluz i odaje počast Nju Orliansu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: