"Iron Man 3 završava franšizu"

Holivudska glumica i oskarovka Gvinet Paltrou izjavila je nedavno da se serijal "Iron Man" završava i da četvrtog nastavka najverovatnije neće biti.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.04.2013.

13:38

Default images

"Mislim da više neće biti nastavaka `Iron Mana` i mislim da smo sa tim završili", rekla je Paltrou u jednom američkom tok šou.

Holivudski mediji, međutim, prenose da je moguće da će serijal biti nastavljen ali da ona i Robert Dauni Džunior, koji igra "Iron Mana", više neće igrati u franšizi jer su im ugovori istekli.

"Iron Man 3" dobio je odlične kritike, a tokom prvog vikenda prikazivanja zaradio je 195,3 miliona dolara na blagajnama širom sveta i tako sa prvog mesta "sklonio" film "Osvetnici" koji su zaradili 185,1 milion dolara prvog vikenda prikazivanja 2012. godine.

Domaća premijera 3D filma "Iron Man 3" i nastavak avanture o milijarderu i pronalazaču, Toniju Starku, održaće se 1. maja u bioskopu "Kolosej".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: