Tvorci "Matriksa" rade za Netfliks

Reditelji Lana i Endi Vačovski, tvorci filmskog serijala "Matriks" i filma "Atlas oblaka" koji se trenutno prikazjuje u bioskopima, debitovaće na televiziji sa naučnofantastičnom serijom koju će ekskluzivno praviti za sajt Netfliks.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 29.03.2013.

19:31

Default images

Lana i Endi Vačovski su postigli sporazum sa onlajn servisom za prikazivanje filmova Netflix o snimanju serije pod nazivom "Sense8" koja će imati ukupno 10 epizoda.

"Pre nekolko godina smo razgovarali o tome, kako nas tehnologija u isto vreme povezuje i razdvaja i iz tog paradoksa je nastala ideja o seriji "Sense8", piše i izjavi reditelja koja je dostavljena medijima.

"Opisana kao priča koja "obuzima progonjene umove i duše" serija će početi daa se prikazuje pred kraj 2014. godine, potvrdio je Netfliks.

Ovo će biti prvi televizijski projekat brata i sestre Vačovski koji su odgovorni za filmove "Matriks", "V kao Vendeta", "Speed racer" i "Atlas Oblaka" koji su uradili zajedno sa rediteljem Tomom Tikverom.

Netfliks, TV onlajn servis za gledanje sadržaja, koji radi po principu pretplate, još ranije je istakao nameru na u ponudi ima najmanje 5 originalnih dela svake godine, a počeo je od rimejka filma "House of cards" sa Kevinom Spejsijem koji je objavljen u februaru.

Ovog proleća Netfliks bi trebalo da u svojoj ponudi ima premijerno i horor seriju "Hemlock Groove", kao i komediju "Arrested development".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: