"Vrati mi ime" besplatno u "Rodi"

Nova urnebesna komedija "Vrarti mi ime" (Identity Thief) biće premijerno prikazana u sredu, 13. marta, a B92 i "Taramaunt" film vam pružaju mogućnost da osvojite besplatne karte za ovaj film.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 13.03.2013.

16:30

Default images

Premijera filma će biti u u sredu 13. marta u 20:00 časova u bioskopu "Sinepleks" na Novom Beogradu, nakon čega će film biti na redovnom bioskopskom repertoaru.

Ova urnebesna komedija je do sada zaradila preko 116 miliona na svetskim blagajnama, a Džejson Bejtmen i Melisa Makarti tumače glavne uloge u priči u kojoj je običan čovek prisiljen da preduzme ekstremne mere kako zaštitio svoj ukradeni identitet.

Pokušavajući da ne izgubi sve pošto mu je identitet ukraden (Džejson Bejtmen), saznaće da u borbi sa dugom za kredit može lako da se poludi, piše u najavi distributera.

Za to vreme kraljica šopinga, Dajana (Makartijeva), živi lagodnim životom na periferiji Orlanda i kupuje sve što poželi. Postoji samo jedan problem: ime koje koristi je Sendi Bigelou Paterson, a ono pripada računovođi (Bejtmanu) koji živi na drugom kraju Amerike, u Denveru.

Optužen za niz zločina, nevini čovek pokušava da se opravda pred policijom koja je zatrpana drugim poslovima i nije previše zainteresovana da mu pomogne. Ostavljen na cedilu, pravi Sendi Bigelou Paterson kreće na jug da sam pronađe prevarantkinju.

Sa rokom od nedelju dana da je uhvati pre nego što se njegov svet raspadne, Sendi kreće na put dug tri i po hiljade kilometara da se suoči sa ženom koja mu zagorčava život. I dok na putu do Kolorada pokušava da je podmiti, obrlati i privoli da mu pomogne, otkriće koliko je teško povratiti svoje ime.

U ovoj komediji, pored Bejtmana i Makartijeve, glume i Džon Favro, Amanda Pit, Tip T.I. Haris, Dženesis Rodrigez, Džonatan Benks, Moris Česnat, Džon Čo, Robert Patrik i Erik Stounstrit.

B92 i "Taramaunt film" poklanjanju vam karte za projekciju filma "Vrati mi ime" u bioskopu "Roda Sinepleks" u Beogradu u petak 15. marta u 22:15 časova. Prijavite se na art@b92.net, ostavite ime, prezime, broj telefona i u nazivu poruke obavezno upišite "Vrati mi ime"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: