Snima se nastavak "Mapeta"

Filmska ekipa koja je realizovala prvi film o Mapetima, sa rediteljem Džejmsom Bobinom na čelu, počela je snimanje nastavka filma "Mapetovci... ponovo!“ koji se u bioskopima očekuje 2014. godine.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 31.01.2013.

09:54

Default images

U novoj filmskoj avanturi Kermitu i Miis Pigi, Volteru i ostaloj životinskoj ekipi se pridružuju i glumci Tina Fej, Riki Džervejz i Taj Barel. Riki Džervejz će u filmu glumiti Konstantina, zlikovca i Kermitovog klona koji će na svetskoj turneji uplesti Mapetovce u internacionalne kriminalne aktivnosti, Tina Fej će igrati ulogu zatvorskog čuvara Nađe, dok će Taj Barel igrati agenta Interpola Žan Pjera Napoleona, piše "Gardijan".

Kako je rekao reditelj Bobin, u filmu će se odati pošta filmovima o Pink Panteru u kojima je nezaboravne uloge inspektora Kluzoa ostvario glumac Piter Selers.

"Biće to film u stilu staromodnih krimi ludorija iz šezdesetih godina, samo što će glavne uloge tumačiti, žaba, svinja, medved i panteri, sa karakterističnom mešavinom skečeva i muzike" rekao je Bobin.

Film će biti sniman u Los Anđelesu i u Londonu u studijima "Pajnvud" u kome se snimaju i filmovi o Džejmsu Bondu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: