"Krugovi" i na Berlinalu

Film reditelja Srdana Golubovića "Krugovi" imaće evropsku premijeru na festivalu u Berlinu, najavio je danas srpski distributer "Tak".

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 16.01.2013.

16:05

Default images

Film Srdana Golubovića "Krugovi" će narednih dana imati svetsku premijeru na festivalu Sandens, a posle Berlina i domaću premijeru na 41. Festu, krajem februara.

Berlinski festival biće održan 63. put i trajaće od 7. do 17. februara. Film "Krugovi" publici će biti prikazan 11. februara, posle čega će imati još tri projekcije.

Reditelj nagradjivanih ostvarenja "Klopka" i "Apsolutnih 100" ovoga puta je snimio film o posledicama jednog herojskog čina, o vraćanju duga i potrebi da se dobro jednog dana vrati.

"Krugovi" su savremena priča koja prati paralelne događaje u Beogradu, Nemačkoj i Trebinju.

Scenario su napisali Srđan Koljević i Melina Pota Koljević.

Uloge igraju Aleksandar Berček, Leon Lučev, Nebojša Glogovac, Hristina Popović, Nikola Rakočević, Boris Isaković, Vuk Kostić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: