Drugačiji svet – konkurs za 13. KEF

Imate 30 sekundi da saopštite kakav/zašto/gde bi mogao da bude drugačiji svet. Šta ćete uraditi?

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.11.2012.

18:36

Default images

“Drugačiji svet” tema je konkursa za 13. Sajam kratke elektronske forme, koji traje do 20. decembra.

“Za sada nepoznati žiri će najboljem radu dodeliti nagradu od 1000 evra, ne onih Dinkićevih, već izistinskih, u dinarskoj protivvrednosti naravno”, navodi se u saopštenju organizatora manifestacije, Kulturnog centra Rex.

Svi radovi koji budu odgovorili osnovnim zahtevima konkursa (veza sa zadatom temom, trajanje do 30 sekundi, elektronska forma), postavljeni na internet i prijavljeni organizatorima do 20. decembra, biće prikazani na izložbi u Beogradu, kao i u drugim mestima gde bude mogućnosti i interesovanja.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane učesnike i učesnice: vizionare i vizionarke, pesimiste i pesimistkinje, profesionalne umetnike i umetnice, amatere i amaterke, entuzijaste i entuzijastkinje, oportuniste i oportunistkinje, bundžije i bundžijke, karijeriste i karijeristkinje, mlade i stare, ovdašnje i ondašnje, vamošnje i tamošnje.

Detaljnija uputstva u vezi sa formatima i slanjem radova možete dobiti isključivo preko adrese rekonstrukt@kef.rs

KEF 13 podržali su Ministarstvo kulture Republike Srbije, Telekom Srbija i Opština Stari Grad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: