Hobit-manija na svim platformama

Za sve ljubitelje Tolkinovog fantastičnog epa u svet je puštena nova serija fotografija sa snimanja "Hobita", a posebno će biti zadovoljni korisnici Appleovih uređaja sa iOS-om...

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 12.09.2012.

09:37

Default images

Na nekoliko fotografija može da se vidi Bilbo Bagins (Martin Friman) sa svojim kolegama na snimanju prvog nastavka filma koji nosi naziv "Hobit: Neočekivano putovanje" (An Unexpected Journey).
Film u režiji Pitera Džeksona premijeru će imati u decembru. Drugi deo - "The Desolation of Smaug" - biće prikazan 13. decembra 2013. godine, a treći nastavak "There and Back Again" biće objavljen 18. jula 2014. godine.

Za sve korisnike iPhone/iPad/iPod Touch proizvoda sledi i bonus: nova iOS aplikacija u produkciji "New Line Cinema/MGM/ Warner Bros" koja omogućava da se vide do sada neobjavljene slike, ali pride još nekoliko atraktivnih stvari - interaktivna mapa, 360º panorame scena u filmu, narativni portreti junaka, producentski dnevnici Pitera Džeksona...
Aplikacija se zove "Hobbit Movies" i besplatni je daunloud na App Store-u.
Ovu aplikaciju ne treba mešati sa prethodnom "The Hobbit", koja je takođe besplatna i postoji i za Android i iOS. Ona je nastala zaslugom TheOneRing.Net, fanovskog sajta posvećenog delima Tolkina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: