Filmovi sa "pravim" scenama seksa

Mladi glumac Šaja LaBaf otkrio je da je bio prestravljen kada je saznao da u novom filmu Larsa fon Trira „Nymphomaniac“ treba da snima pravu scenu seksa. Međutim, ovo nije prvi put da Fon Trir od svojih glumaca traži da gledaocima prikažu „pravu“ stvar; pri tom, on nije ni jedini režiser koji je uputio takav zahtev.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 21.08.2012.

14:15

Default images

Scene seksa u filmovima oduvek su pokretale brojne debate, a fanovi su diskutovali da li su one bile prave ili rezultat glume. Pojedini glumci priznali su da nisu glumili, dok su neki i dalje nemi po tom pitanju.

9 Songs

U ovom filmu seks je bio „stvaran“. Za mnoge je film Majkla Vinterbotoma iz 2004. godine jedan od seksualno najeksplicitnijih mejnstrim filmova ikada snimljen.

Antichrist

Režiser Lars fon Trir želeo je da u ovom ostvarenju seksualni odnos između Vilema Dafoa i Šarlot Gensbur bude „pravi“ a ne odglumljen.

The Postman Always Rings Twice

Kako mnogi tvrde, seks u ovom ostvarenju između Džeka Nikolsona i Džesike Lang bio je „pravi“.

Factory Girl

Iako je Siena Miler porekla, neimenovani izvor koji je učestvovao u snimanju filma tvrdi da je seks između nje i Hajdena Kristensena bio sve samo ne gluma.

Shortbus

„Nije u pitanju seks, već seksualnost“, najavljivao je trejler za ovo ostvarenje prepuno eksplicitnih scena stvarnog seksa.

Betty Blue

Beatris Dal i Žan Anglade su navodno imali seksualne odnose koji nisu bili rezultat odlične glume u ovom ostvarenju iz 1986. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: