Igre prestola opet u Dubrovniku

Druga sezona planetarno popularne serije 'Igra prestola' samo što se završila, a HBO je odlučio da će odmah početi sa snimanjem i treće sezone. Lokacije snimanja uglavnom ostaju iste, tako da će se i nova sezona serije snimati u Dubrovniku.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 28.06.2012.

11:23

Default images

Zahtevna produkcija serije će tako ponovo biti smeštena u Severnoj Irskoj, Hrvatskoj i Islandu. Ipak, dodatak na "standardne lokacije" je da će se delovi serije snimati i u Maroku. Kompletan tim producenata i scenarista je poznat, a još se samo čeka potpun spisak glumaca koji će opet oživeti svet američkog pisca Džordža R.R. Martina.

Što se tiče II sezone "Igre prestola", prema istraživanju sajta "TorrentFreak", svaka nova epizoda objavljena tokom ovog proleća skinuta je u proseku 3,9 miliona puta. Broj gledalaca koji su epizode legalno gledali na HBO bio je u proseku oko 4,2 miliona.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: