En Hatavej postaje muzička zvezda?

U trejleru za najnoviju ekranizaciju čuvenog romana Viktora Igoa "Jadnici", En Hatavej peva "I Dreamed a Dream", pesmu s kojom je Škotlanđanka Suzan Bojl pre nekoliko godina postala svetska senzacija.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 31.05.2012.

15:45

Default images

Mlada holivudska zvezda je, takođe, pokazala da je izuzetno talentovana, pa joj mnogi predviđaju i uspešnu muzičku karijeru.

Reditelj filma Tom Huper bio je impresioniran Eninim izvođenjem, ali i pevanjem ostalih glumaca. Svi su pevali uživo, bez pejbeka.

"Kada pevate na plejbek, uvek nešto deluje veštački, čak i kada je sinhronizacija savršena. Kada neko peva uživo, publika mu više veruje", kazao je Huper u izjavi za USA Today.

"En je izvanredno talentovana kada peva uživo. Njeno izvodjenje pesme 'I Dreamed a Dream' prosto oduzima dah. Tako je prirodno i iskreno", naveo je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: