Uskoro film "Vesele sedamdesete"?

Erik, Dona, Majkl, Džeki, Fez i ostali junaci američke hit serije "Vesele sedamdesete" (That 70''s Show) mogli bi uskoro da se vrate, ovog puta na velike ekrane.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2012.

18:49

Default images

"Ne mogu da vam kažem šta će stvarno da se dogoditi, ali svi misle da bi film 'Vesele sedamdesete' bio bolje rešenje od specijalne epizode", kazao je u razgovoru za televizuju “E!” glumac Vilmer Valderama (Fez).

Povodom proslave svog 25. rođendana, televizija Foks, na kojoj se popularni sitkom prikazivao, najavila je "okupljanje originalnog kastinga" sa Eštonom Kučerom, Milom Kunis, Toferom Grejsom, Denijem Mastersonom, Lorom Prepon i Valderamom

Televizija Foks svoj rođendan proslaviće u oktobru, pa se očekuje da će do tada biti spremljen film ili specijalna epizoda serije.

Prva epizoda serije "Vesele sedamdesete" emitovana je 23. avgusta 1998. godine i ubrzo je stekla veliku popularnost. Svaku epizodu tokom osam sezona u proseku je gledalo deset miliona ljudi samo u SAD. Poslednja, ujedno i jubilarna dvestota epizoda, prikazana je 18. maja 2006. godine.

Serija je donela popularnost i glavnim glumcima, označivši prekretnicu u karijerama, sada već holivudskih zvezda, Eštona Kučera i Mile Kunis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: