Armand Asante u "Montevideu"

Američki glumac Armand Asante glumiće u nastavku popularnog filma i TV serije "Montevideo, Bog te video" u režiji Dragana Bjelogrlića, saopštila je danas producentska kompanija "Intermedia Network".

Kultura

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 30.04.2012.

11:04

Default images

Američki glumac u nastavku fudbalske sage o boravku srpske reprezentacije u Montevideu na Prvom svetskom prvenstvu, glumi fiktivni lik američkog menadžera koji u fudbalu prepoznaje sport budućnosti i sanja da od svih selekcija napravi tim snova.

Asante, koji se pridružio ekipi filma na snimanju na Tenerifima, rekao je da mu je "velika čast da radi van svoje zemlje i da se pridruži ekipi koja je ovako disciplinovana i koncentrisana".

Asante je irsko-italijanski glumac rodjen u Njujorku. Najpoznatiji je po ulozi u filmu "Kraljevi mamba". Dobitnik je Emi nagrade za ulogu u TV seriji "Goti", a glumio je i u filmovima "Sudija Dred" i "Američki gangster".

U svojoj, skoro 40 godina dugoj karijeri, igrao je u preko 50 filmova i oko 20 TV serija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: