NME: deset najglupljih filmova

Portal NME sastavio je listu filmova koji nisu vredni novca za bioskopsku kartu, a prema mišljenju kolumniste ovog magazina, film "Ljudska stonoga" je ubedljivi "pobednik".

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.03.2012.

20:59

Default images

"Kao da je mislio da publika nije zadovoljna prvim filmom, reditelj Tom Siks je snimio i drugi, a sada priprema i treći deo u kojem će, navodno, biti 500 (sigurno nezadovoljnih i uplašenih) statista", piše kolumnista Oven Nikols dodavši da je treći deo ovog filma srećom i poslednji.

I tvorci Sauth Park-a Met Stoun i Trej Parker iskoristili su bizaran zaplet ovog filma u prvoj epizodi 15. sezone „HUMANCENTiPAD“ u kojoj na uobičajen, satiričan i grotesktan način kritikuju popularnost i kult iPada.



Na drugom mestu najglupljih filmova ikada našlo se ostvarenje "Iron Sky", film koji nam otkriva da je Mesec naseljen – nacistima.

"Zaboravite na 'Transformerse', mračna strana Meseca pripada Trećem Rajhu", piše Nikols. " 'Hitlerovci' napadaju Zemlju sa svoje baze na Mesecu.", navodi Nikols.



Treće mesto otišlo je u ruke "Little Otik", priči o bračnom paru koji ne može da ima decu, pa izrezbari sebi jednog mališana od drveta.

Film "A thousand words" sa Edijem Marfijem u kome on umire nakon hiljadite izgovorene reči, prema Nikolsu, zaslužuje četvrto mesto.



Na njegovoj listi našao se i film "Soba" (The Room) koji "govori o muškarcu kome prijatelji naprave žurku, a on se posvađa sa svima".

U prvih deset najglupljih filmova koji su ikada snimljeni ušli su još i "Teeth/Rubber", "The Lake house" (Kijanu Rivs i Sandra Bulok), "Tiptoes" (Metju Mekonahi i Kejt Bekinsejl), "Thr3e" i "Kill Keith".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: