Nastavak komedije ''Blizanci''

Komedija iz 1988. godine ''Blizanci'' (Twins) u kojoj su braću igrali Deni De Vito i Arnold Švarceneger dobiće svoj nastavak, a blizanci će dobiti brata koga će igrati Edi Marfi.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.03.2012.

17:38

Default images

Glumac Deni De Vito nedavno je otkrio da razmišlja o snimanju nastavka komedije "Blizanci", a studio "Juniverzal" potvrdio je da će biti snimljen nastavak, koji bi trebalo da bude ''još luđi od prvog dela''.

U komediji iz 1988. godine Džulijus (Švarceneger) i Vinsent (Deni De Vito ) su nastali tokom eksperimenta u laboratoriji sa ciljem da se stvori savršeno dete. Šest osoba je doniralo spermu, a majka je bila Meri En Benedikt. Međutim, po porođaju joj je rečeno da su deca umrla, a deci je kada su odrasli rečeno, da je majka umrla na rođenju.

Vinsent je odrastao u sirotištu i postao sitan prevarant, dok je Džulijus rastao kao sin doktora koji je učestvovao u eksperimentu i stekao odlično obrazovanje, govori 12 jezika, fizički je izuzetno snažan i duhovno neiskvaren. Džulijus saznaje za svog brata tek kada napuni 35 godina i nalazi ga, a onda zajedno kreću u potragu za svojom majkom.

De Vito i Švarceneger koji igraju braću Džuliusa i Vinseta, u nastavku filma koji će se zvati ''Trojke'' (Triplets) saznaće da je njihova majka rodila trojke, a ne blizance i oni će krenuti u potragu za bratom koga će igrati Edi Marfi, prenosi ''Holivud riporter''.

Ovaj projekat koji je u ranoj fazi još uvek nema reditelja, a Ajvan Rajtman (Ivan Reitman) koji je režirao prvi deo filma, biće jedan od producenata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: