Novogodišnja noć na TV B92

31. decembra u 20.30h televizija B92 započinje odbrojavanje do Nove godine. Specijalni voditelji kroz novogodišnju noć biće ekipa Velike Srbije koja će nam najavljivati pojedine delove programa.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 30.12.2011.

15:15

Default images

U 20.40 stiže prvi film, četvrti deo besmisleno zabavne Policijske akademije, a odmah zatim i posebno novogodišnje izdanje serije Džet set. U 23 sata kreće Velika Srbija u svoj novogodišnji pohod - biće to glamurozno izdanje šou programa “Zvezdana parada” sa svojom najsjanijom zvezdom Gogom Draganom, dipl. ing. medija Megatron Univerziteta.

A onda, pola sata pre ponoći stiže poslastica koja će učiniti da nam Nova godina bude slatka k’o bombona!

Da li je Nova godina pravo vreme da se zapitamo čija je ono zvezda, doživimo jednu zimu sa Kristinom, zamislimo april u Beogradu, otkrijemo da li je ljubav samo reč, ko ima ludu glavu i šta se dogodilo sa Emili? Uđite u Novu godinu nasmejani i raspoloženi, u društvu najpoznatije pevačke zvezde naših prostora. Kada otkuca ponoć pevajte za Zdravkom, iskreno i od srca, uživajte u vatrometu i zakoračite u Novu 2012 uz muziku koja leči dušu. Specijalni gosti: orkestar Bobana i Marka Markovića! TV B92 ima eksluzivno pravo prenosa novogodišnjeg koncerta Zdravka Čolića, 31. decembra od 23.30 - uživo iz Bora!

Pola sata posle ponoći spremite se da zakoračite na mračne ulice Gotama, grada ogrezlog u kriminal i korupciju i prisustvujete večitoj borbi dobra i zla. Majkl Kiton kao Betmen i Džek Nikolson kao Džoker u remek delu majstora Tima Bartona.

Drugačiji zvuci stižu u 2.40 iza ponoći kada počinje La Bamba, muzičko biografski film o Ričiju Valensu, jednoj od prvih zvezda rokenrola, momku kome su bile dovoljne samo tri pesme da ostavi neizbrisiv trag u istoriji rokenrola. Naslovnu ulogu u filmu igra Lu Dajmond Filips.

Budite sa nama u novogodišnjoj noći, dođite da zajedno gasimo sijalice i upalimo zvezde smejalice!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: