Srbija centar filmske produkcije?

Skup pod nazivom "Razvoj poslovnog okruženja naklonjenog filmu" biće održan danas u "Beograd Art hotelu", a specijalni gost biće predsednik Svetske asocijacije filmskih komisija Martin Kaf (Cuff).

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 30.11.2011.

09:58

Default images

Kako je najavila Srpska filmska asocijacija (SFA), cilj je da se kroz saradnju privatnog i javnog sektora Srbija učini privlačnom i profesionalnom destinacijom za međunarodne filmske projekte.

Time bi se iskoristio potencijal za investicije i izvoz usluga, zaposlio veliki broj ljudi iz filmskog sektora i privrednih grana koje prate snimanje filma, a istovremeno obezbedila ekonomična i efikasna promocija Srbije u svetu.

Skup se održava u okviru projekta "Razvoj poslovnog okruženja naklonjenog filmu", koji finansira Evropska unija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: