Letnji bioskop i u septembru

Letnji bioskopski program na beogradskim ulicama "Filmstreet" biće nastavljen i tokom septembra, najavljeno je iz Kancelarije za mlade Beograda.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 31.08.2011.

12:50

Default images

Kao i proteklih nekoliko meseci, Beograđani će biti u prilici da pogledaju filmske hitove i klasike, među kojima su "Priča sa zapadne strane, "E.T. Vanzemaljac", "Kramer protiv Kramera", "Eni Hol", "Kineska četvrt", "Kad je Hari sreo Seli", "Amerikanac u Parizu", "Supermen", "Lorens od Arabije", "Doručak kod Tifanija" i drugi.

Filmovi će se prikazivati od 20.30 časova na Tašmajdanu, u Studentskom parku, u ulicama Strahinjića Bana, Gospodar Jevremovoj i Siminoj na Dorćolu, kod Starog Merkatora i u Belvilu u Novom Beogradu, ispred Galerije primenjenih umetnosti u Pariskoj ulici, na platou ispred "Beograđanke" i na drugim lokacijama.

Letnji bioskop organizovan je u saradnji s Ustanovom kulture "Parobrod".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: