Švarceneger u novom Terminatoru?

Ukoliko mu se svidi scenario za novi nastavak Terminatora, Arnold Švarceneger (63) mogao bi da se vrati serijalu koji ga je učinio superstarom.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 29.04.2011.

15:20

Default images

Prema nepotvrđenim izvorima sajta Entertainment Weekly bivši guverner Kalifornije dao je zeleno svetlo svojim agentima da pregovaraju o njegovom potencijalnom učešću u sledećem nastavku Terminatora, ali se on neće u potpunosti posvetiti tom projektu dok ne vidi scenario.

Terminator serijal do sada je imao 4 dela (neračunajući katasrtofalno ocenjenu televizijsku seriju „Hronike Sare Konor“), a Švarceneger i njegova čuvena „I’ll be back!“ (ne zaboravima i čuvenu „Hasta la vista baby“) su još od prvog dela postali njegov žaštitni znak. Nakon bankrota vlasnika Terminator franšize Pacificora, prava su prošle godine prodata Halcyon Holdingu za 29 miliona dolara.

Koliki bi značaj Švarcenegerov povratak imao za tvorce, ali i za fanove Terminatora govori podatak da je poslednji deo u kojem je tumačio lik hladnokrvnog kiborga ubice, Terminator 3: Rise of the Machine zaradio čak 60 miliona dolara više od poslednjeg Terminator Salvation iz 2009. godine gde je Švarceneger zamenjem kompjuterskom animacijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: