"Crni labud" danas na FEST-u

Na glavnom programu 39. FEST-a u Velikoj sali Sava centra 28. februara će biti prikazan američki film "Crni labud", u kome igra Natali Portman, koja je sinoć osvojila Oskara za glavnu žensku ulogu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.02.2011.

08:35

Default images

Za publiku koja nije imala priliku da sinoć na FEST-u vidi film britanske produkcije"Kraljev govor", koji je osvojio pregršt Oskara na sinoćnoj dodeli, a koji je ovenčan sa i puno drugih najuglednijih filmskih nagrada, obezbeđena je reprizna projekcija u Sava centru od 11 sati.

U Sava centru su još na repertoaru filmovi "Put u nepoznato" (od 13.30) sa Nikol Kidman i Adamom Ekhartom u glavim ulogama, a zatim sledi još jedan australijski film "Red hil". U kasnom večernjem terminu (22 sata) na programu je američki film "Poštena igra" sa Šonom Penom i Naomi Vots.

U Domu omladine je na repertoaru nekoliko filmova u okviru programa "Evropa u Evropi", kao što su italijanski "Od života na dalje" (12.30 sati), kubanski "Sećanja na razvod", nemački "Albanac", francuski "Specijalni tretman" sa Izabel Iper u glavnoj ulozi, a iz glavnog programa je za 22.30 sata odabran "Irska ruta" u režiji Kena Louča.

U Dvorani Kulturnog centra Beograda program počinje u 13 sati filmom "Med" koji je osvojio Zlatnog medveda u Berlinu, a u pitanju je nemačko-turska koprodukcija i jedan je od favorita za nagradu"Eritrocit" ovogodišnjeg FEST-a.

Slede filmovi "Majka Tereza za mačke" iz Poljske, japansko-irački "Početni udarac", ruski "Drugo nebo" i u 23 sata "Mreža za komarce".

SPECIJALNU TEMU O OVOGODIŠNJEM FEST-u ČITAJTE OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: