Svi čekaju finale Poterove borbe

Poslednji film iz serijala o čarobnjaku Hariju Poteru ostvarenje je koje se najviše očekuje u narednoj godini, saopštio je portal „Fandango“.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 30.12.2010.

16:51

Default images

Završnicu Poterove avanture išekuju pripadnici oba pola, rezultat je istraživanja koje je ovaj portal sproveo tokom decembra, a čiji su rezultati objavljeni uoči katoličkog Božića. Više od hiljadu ispitanika broji dane do 15. jula naredne godine, kada će premijerno biti prikazan film „Hari Poter i relikvije smrti II“.

Ipak, kada je reč o drugom najiščekivanijem filmskom ostvarenju u 2011. godini, muškarci i žene imaju različita očekivanja.

Ženski deo publike u kalendar je zabeležio 18. novembar, za kada je zakazana novi nastavak iz franšize „Sumrak“, nazvan „The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1“. S druge strane muškarci se najviše raduju 26. maju, kada će svoju premijeru imati nastavak filma „Mamurluk u Las Vegasu“.

U istom istraživanju muškarci su odlučili da titulu najsekspilnije glumice ove godine dodele Natali Portman, dok žene smatraju da je najsekspilnija glumica na velikom platnu Penelope Kruz. Oba pola slažu se da drugo mesto pripada Anđelini Džoli.

Njen partner iz filma „Turista“ Džoni Dep proglašen je najseksipilnijim glumcem od strane glasača oba pola. Ipak, žene su drugo mesto dedelile Rajanu Rejnoldsu, dok su se muškarci odlučili za Roberta Daunija Džuniora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: