"Seks i grad" po drugi put

Film „Seks i grad 2“ koji donosi nove avanture omiljenih Njujorčanki premijerno će biti prikazan 1. juna u beogradskom Sava centru.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.05.2010.

17:04

Default images

Scenario za drugi deo najgledanijeg holivudskog filma u 2008. godini u Srbiji potpisuje Majkl Patrik King, koji je bio zadužen i za režiju. U ulogama četiri prijateljice ponovo su se našle Sara Džesika Parker, Kim Katral, Sintija Nikson i Kristin Dejvis koje su se proslavile u istoimenoj i veoma popularnoj seriji Darena Stara, zasnovanoj na knjizi Kandas Bušnel.

Novi nastavak donosi i nove probleme - Šarlot je rastrzana između brige o deci i pravljenja savršenih kolača, Samanta uživa u luksuzu, Miranda pokušava sve da drži pod kontrolom, dok Kerin i Zverkin brak zapada u krizu.

Stoga se ovaj četverac odlučuje za putovanje u Abu Dabi, gde ih očekuje „šetnja“ kroz Saharu, ručak pod beduinskim šatorom, večernje zabave uz trbušne plesačice, ali i mnoga iznenađenja.

Poznatoj glumačkoj ekipi iz serije pridružuju se Lajza Mineli, Penelope Kruz i Majli Sajrus.

Prvi film „Seks i grad“ premijerno je prikazan u maju 2008. godine i ostvario je zaradu od oko 415 miliona dolara širom sveta. Istoimena serija je premijerno emitovana 1998. na stanici HBO i trajala je šest sezona do finala 2004, osvojivši sedam nagrada "Emi" i osam Zlatnih globusa.

Kako je najavio domaći distributer „Tuck“, premijerne projekcije filma "Seks i grad 2" u Sava centru zakazane su za 18.30 i 21.00, a na redovnom bioskopskom repertoaru film će biti od 3. juna.

A da li i kojim muškarcima ,,Seks i grad'' nudi odgovore na pitanja o odnosima između polova pročitajte na stranici ŽIVOT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: