"Slobodna zona" u Loznici

U okviru promocije festivala “Slobodna zona”, u Loznici će se od 3. do 5. juna prikazati tri dokumentarna filma sa poslednjeg, petog festivala.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.05.2010.

12:04

Default images

Predstavljanje festivala počelo je 22. marta prikazivanjem filmova u Dimitrovgradu a planirano je da se do kraja juna promoviše u 20 gradova Srbije.

"Festival politički i društveno angažovanih filmova Slobodna zona nastaviće promocije po Srbiji gostovanjem u Loznici, gde će od 3. do 5. juna predstaviti tri dokumentarna filma", rekao je organizator promocije u Loznici Nikola Polić iz lokalne kancelarije za mlade u tom gradu.

Biće prikazani filmovi sa festivala održanog u novembru 2009. godine i to “Kako se kuvala istorija”, “Zaliv” i ”Mladi u srcu”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: