Stigao "Zli poručnik: Nju Orleans"

Kriminalistička drama „Zli poručnik: Nju Orleans“, reditelja Wernera Herzoga, stigla je na dnevni repertoar bioskopa “Kolosej“.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 29.04.2010.

11:41

Default images

Ovaj film je premijeru u našoj zemlji imao na ovogodišnjem FEST-u, a svetsku na Venecijanskom festivalu. Reč je o kontroverznom odlikovanom policajcu koji ide ka svojoj propasti.

Scenarista filma je William Finkelstein, glavnu ulogu glumi Nicolas Cage, a pored njega igraju i Eva Mendes i Val Kilmer.

Policajac (Nicolas Cage), odlikovan zbog spasavanja žrtve uragana, koji je razorio Nju Orleans, zadobija povredu leđa pri tom poduhvatu. Zbog jakih bolova počinje da pije sve više lekova što ga čini zavisnikom. Njegov život dodatno komplikuju prostitutka u koju je zaljubljen, zatim dileri droge i kockari koji ga uvode u svet podzemlja i guraju u propast.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: