Beogradski fantom 24.jula na DVD-u

Distributerska kuća "Tuck" saopštila je da DVD izdanje filma "Beogradski fantom" izlazi u prodaju 24. jula.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 22.07.2009.

00:00

Default images

Debitantsko ostvarenje reditelja Jovana Todorovića premijerno je bilo prikazano u Sava centru, 29. marta i nakon toga je dve nedelje držao ubedljivo prvo mesto po gledanosti, među filmovima koji su bili aktuelni na bioskopskom repertoaru u tom momentu. Film ‘’Beogradski fantom’’ je do sada gledalo preko 35 hiljada gledalaca, a karte za premijeru bile su rasprodate nekoliko dana pre same projekcije.

Trideset godina nakon događaja prikazanih u filmu, urbana legenda o Beogradskom fantomu detaljno i verodostojno vodi gledaoce kroz jednu od najuzbudljivijih priča o Beogradu s kraja sedamdesetih godina XX veka.

Misteriozni vozač koji je u ukradenom automobilu jurio trgom Slavija praveći u ponoćnim satima pravi spektakl, uspevao je neprekidno da utekne policiji. Preko radija javno je pozivao policiju da ga uhvati, što su mnogi tumačili kao prvi opozicioni čin u posleratnoj Jugoslaviji. Više desetina hiljada ljudi izlazilo je na ulice da ga podrži.

DVD izdanje filma ’’Beogradski fantom’’ sadrži i specijalne dodatke:

• 3 trejlera
• 3 izbačene scene
• Galeriju slika
• Muzički spot “Nikada više” - (kompozicija Aleksandra Sanje Ilića u izvedbi Bisere Veletanlić)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: