Jahači

Reditelj: Jonas Akerlund (Jonas Åkerlund)
Uloge: Denis Kvejd (Dennis Quaid), Ziji Džang (Ziyi Zhang), Lu Tejlor Puci (Lou Taylor Pucci), Klifton Kolins Džunior (Clifton Collins Jr.)…

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 30.06.2009.

01:32

Default images

Denis Kvejd tumači lik Ejdana Breslina, detektiva koji je, od kako je njegova voljena supruga preminula, emotivno udaljen od svoja dva sina, Aleksa i Šona (Lu Tejlor Puci i Lijam Džejms).

Na poslu se upušta u istraživanje slučaja neverovatno nasilnih serijskih ubistava koja su vezana za biblijsko proročanstvo o Četiri jahača Apokalipse. Beli jahač je majstor obmane, vođa paklene borbe; Crveni jahač, oštroumni ratnik koji uspeva da okrene čoveka protiv čoveka sa prividnom nevinošću iza koje se krije rasplamsali bes; Crni jahač, mračni i manipulativni tiranin, neuravnotežen no, ipak, uvek u prednosti za jedan korak; i Bledi jahač, igrač sa razoružavajućom snagom, odlučan da širi smrt sa hirurškom preciznošću.

Kako istraga odmiče, detektiv Breslin otkriva šokantnu vezu između sebe i četiri osumnjičena…

Ovaj film nam dolazi od producanta filmova “Transformersi” (Majkl Bej) i “Teksaški masakr motornom testerom” (Endru Form), u režiji švedskog reditelja Jonasa Akerlunda (poznat po režiji spotova velikih muzičkih zvezda poput Madone, Metallice i U2, kao i filma „Spun“, 2002. godine).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: