Šamelan snima epsku avanturu

Snimanje filma „Poslednji vladar vetrova“, u režiji i po scenariju Em Najt Šamelana (Selo, Gospa iz vode), počelo je 15. marta na Grenlandu.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 26.06.2009.

16:32

Default images

Pored spektakularnih scena na Grenlandu, veći deo scena za ovaj film će se snimati u Filadelfiji, gde će ekipa filma oživeti junake ove epske avanture - nacije Vazduha, Vode, Zemlje i Vatre.

Prema scenariju, te četiri nacije bile su povezane sudbinom, pre nego što je narod Vatre pokrenuo brutalan rat. Celo stoleće je prošlo bez izgledne nade da će doći kraj ovom razaranju.

Rastrzan ovom borbom, junak filma, Ang otkriva da je on jedini Avatar koji ima moć da manipuliše sa sva četiri elementa.

Ang se udružuje sa Katarom i njenim bratom Sokom kako bi vratili mir u njihov ratom - uništen svet.

U filmu glume mlade glumačke zvezde među kojima su i Noa Ringer kao Ang, Nikol Pelc i Džekson Ratborn - u ulogama brata i sestre (Katara i Soka) i Dev Patel (Milioner iz blata) u ulozi princa Zuka.

Pogledajte ekskluzivni trejler iz filma

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: